2012. december 11., kedd

A Kapcsolat

A három alapkő mérlege súlyosan megdőlt az Anyag irányába. Ez azt eredményezi, hogy nincs más valóság csak a kézzel fogható. Zavarodottá válunk, ha érzelmeink felkorbácsolódnak, és sokan nem tudnak nekik parancsolni. Gondolataink mint a tenger, fodrozódik. Súlyos hiányosságaink vannak ezen a két síkon, és a legfontosabbról még nem is beszéltünk.
A Kapcsolat melynek anyagi formáját már jól ismerjük, de nem értjük. Ez a Gravitáció, a Tömegvonzás ami az univerzum minden részecskéjét összeköt az univerzum minden récskéjével. Ez egy igen súlyos gondolat, főként ha tisztában vagyunk az univerzum hatalmasságával. Egy Erő ami mindent összeköt.
Hallottam már sokszor, hogy két ember között olyan szoros kapcsolat alakult ki, hogy a másik a távolból is érezte ha az rá gondolt vagy ha történt vele valami. Ezen kapcsolat más élőlényeknél is megfigyelhető. A Japán szigeteknél a majmok beleejtették a krumplit a tengerbe és az jó ízű lett, így attól fogva mindig megmosták a burgonyát. Ezzel egy időben a föld minden pontján elkezdték mosni a majmok a krumplit. Ez nem más mint a Mentálkapcsolat jele. Annak létezésének bizonyítéka.
Ha megértjük ennek a kapcsolatnak a fontosságát, könnyebben megérthetjük a karma jelentését. Minden és mindenki kapcsolatban áll egymással, csupán ez a kapcsolat olyan gyenge, hogy csak akkor érezzük meg, ha valaki erős gondolatokat/érzelmeket kelt a másik felé. Ha csak fele olyan sokat foglalkoznánk érzelmeink, gondolataink megértésével mint az anyagi sík gondjaival, könnyen válhatnánk boldog kiegyensúlyozott emberekké. Könnyen átláthatnánk életünk rácsain, könnyen dönthetnénk, mi fontos és mi nem. Megérthetnénk életünk valódi létezésének mikéntjét.
Asztrális, és Mentális szintem olyan visszamaradott a társadalmunk, hogy azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a telepátia, vagy a telekinézis megvalósítható legyen. Ez persze már csak fikció.


Szerintem.


Ui.:Bárkinek a bármilyen véleményét szívesen olvasom!

Nincsenek megjegyzések: